назад Дејности: ТРГОВИЈА СО БЕЛА ТЕХНИКА, АУДИО/ВИДЕО, КОМПЈУТЕРИ, БЕЛА ТЕХНИКА, КОМПЈУТЕРИ, ХАРДВЕР, СОФТВЕР - ПРОДАЖБА И СЕРВИС

СЕТЕК

Адреса: Рузвелтова 19
Град: СКОПЈЕ
Телефон: тел./факс 02/3080100
www.set.mk | setec1@setec.mk


Измени податоци