назад Дејности: П/ВО НА МЕЛНИЧКИ ПРОИЗВОДИ, МЕЛНИЦИ ЗА БРАШНО И ЖИТО, ПЕКАРНИЦИ, ФУРНИ

ЖИТО ПРОМ ДООЕЛ

Адреса: локалитет Блокотехна
Град: ГЕВГЕЛИЈА
Телефон: 034/231429; 034/231430
Факс: 034/ 231480


Измени податоци