назад Дејности: П/ВО И ДИСТРИБУЦИЈА НА ПРИРОДНА ИЗВОРСКА ВОДА - ГОРСКА, БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ - ГОРА, СТАРОГРАДСКО ПИВО, МИНЕРАЛНА ВОДА, ВОДА ЗА ПИЕЊЕ, СОДА ВОДА, ПИВАРНИЦИ, СОКОВИ, ЏУС, СИРУПИ И ДР. БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ

КОДИНГ ДИСТРИБУЦИЈА ГОРСКА ВОДА, ГОРА СОКОВИ И СТАРОГРАДСКО ПИВО

Адреса: Шарпланинска 4 (Ге-Ге - Новоселски пат)
Град: СКОПЈЕ
Телефон: 02/8201159; 02/8201158; за Реон Куманово 075/435244; за Реон Охрид 075/439972
Факс: 02/ 2032367
www.gorska.com.mk | info@gorska.com.mk


Измени податоци